Afbeelding
Foto Aangeleverd.

Nacht dj, nachtburgemeester, nachtbults, nachtdieren

Rondje Swolle

Bats & Beats tijdens de nacht van de Vleermuis. Dit wordt heel bijzonder en mag je zeker niet missen. DJ Hans Stroeve mixt vleermuisgeluiden met eigentijdse muziek. Dit muzikale spektakel wordt zaterdag 28 augustus tijdens de ‘Nacht van de Vleermuis’ een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Wie ook bij de organisatie van de NVDV is betrokken is, hoe kan het anders, onze Nachtburgemeester Jeroen van Doornik (op bijgaande foto samen met Hans Stroeve). Samen met de Zoogdiervereniging KNNV/IVN, Natuur en Milieu Overijssel en onder regie van Buur Natuur vindt die zaterdagnacht een pop-up belevingsroute door Zwolle plaats. Deze unieke Stadssafari kent drie vertrektijden: 20.30, 22.00 en 23.30 uur vanaf het kantoor van Natuur en Milieu Overijssel aan de Assendorperdijk 3. Naast de chill-out van Stroeve wordt de wandelroute verder begeleid met vleermuiskenners en warmtebeeldcamera’s waarbij je tijdens de tocht nachtvlinders en een muzikale boom tegenkomt. Voorts spannende verhalen die het daglicht niet kunnen verdragen; verhalenverteller Rob Bults (Zwolle Unlimited) en de Nachtburgemeester zijn hiervoor verantwoordelijk. Kortom, leerzaam om zowel de stad als de nachtdieren beter te leren kennen. Een openlucht spektakel, volledig corona-proof, aanmelden voor dit nachtelijk avontuur via www.nachtdieren.nu .

(door Peter de Jong)

Nick de Vries

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 15 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 23 uur geleden