Afbeelding
Foto: Eigen foto

GGD IJsselland komt opnieuw naar Zwolle voor prikken zonder afspraak

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - GGD IJsselland komt in de weken van 1 november en 8 november opnieuw met de vaccinatiebus en pop-uplocaties naar Zwolle. Ze wil op deze manier iedereen die dit wil op een laagdrempelige manier de kans te bieden zich te laten vaccineren tegen corona.

Iedereen vanaf 12 jaar kan op de volgende dagen terecht voor een eerste of tweede prik. De vaccinatiebus staat op woensdag 3 november van 09.00 tot 15.30 uur bij de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat 17; op woensdag 3 november staat er van 10.00 tot 15.00 uur een informatietent bij de Sassenpoort; de vaccinatiebus staat op donderdag 4 november van 13.00 tot 19.30 uur weer bij de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat 17 en de informatietent staat op donderdag 4 november van 14.00 tot 17.00 uur weer bij de Sassenpoort. De vaccinatiebus staat tenslotte op maandag 8 november en dinsdag 9 novemer van 09.00 tot 15.30 uur voor Gereformeerde kerk De Fontein aan het Sterrenkroos 56 in Stadshagen.

Kiezen

Wie voor de tweede prik komt, moet er wel rekening mee houden dat er tussen de eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Men kan kiezen tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Verder kan men voor de tweede vaccinatie, met en zonder afspraak, ook terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Dit geldt ook voor kinderen. Ook een mondkapje is vereist.

GGD heeft verschillende pop-uplocaties in regio IJsselland. Ook rijdt de vaccinatiebus naar meer plekken in de regio. Meer informatie hierover, waaronder locatie, data en tijden, is te vinden op de website van GGD IJsselland.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden