Afbeelding
Eigen foto

Workshop ´Gezonde leefstijl bij kanker´ bij IntermeZZo

Algemeen

ZWOLLE - Nazorgcentrum IntermeZZo gaat interactieve workshops aanbieden over een gezonde leefstijl. 

Het wordt vaak gezegd: zorg voor een gezonde leefstijl. Maar wat is dat eigenlijk? En wat betekent een gezonde leefstijl voor mensen met of na kanker? Om inzicht te creëren en concrete handvaten aan te reiken, biedt IntermeZZo de interactieve workshops aan. Twee gecertificeerde leefstijlcoaches verzorgen op dinsdag 14 juni de workshop. Deze begint om 14.00 uur bij IntermeZZo, het Zwolse centrum voor leven met en na kanker aan de Dokter van Thienenweg 1A. 

Leefstijlcoaching gaat over vele aspecten van het dagelijks leven, die juist wanneer kanker speelt, belangrijk zijn. Gezond en lekker eten, vermoeidheid, beweging, zingeving, slaap, ontspanning, het sociale leven en meer. In anderhalf uur krijgen de deelnemers laagdrempelig en in een kleine groep uitleg en eenvoudige tips en trics. Mensen gaan naar huis met concrete handvatten om regie op de eigen leefstijl te nemen.

De workshop gezonde leefstijl is ook bedoeld voor naasten van mensen met kanker en geschikt om samen met een naaste te doen. Zo kunnen mensen elkaar motiveren en ondersteunen. 

Aanmelding is nodig: info@intermezzo-zwolle.nl of (088) 642 6088.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30