Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zomerfestival Zwetsen & Kletsen terug in vertrouwde vorm

Algemeen

ZWOLLE - De kaartverkoop voor Cultureel Zomerfestival Zwetsen & Kletsen is van start gegaan. Van vrijdag 16 tot en met 18 september zijn er drie dagen lang ruim 20 bands en singer-songwriters te beluisteren in Park de Hogenkamp in Zwolle. 

Gelijktijdig met de start van de kaartverkoop is ook het volledige programma, bestaande uit een stevig kinderprogramma, theater en muziek, bekendgemaakt.

Naast reeds bekendgemaakte namen zoals ‘De Boulevard’, ‘Roots Creation’ en ‘Convoi Exceptional’ zijn onder meer ‘Isza’, ‘Boogie Beasts’, ‘Tamar’, ‘Springstof’, ‘Holi Fools’ en ‘Roo’ te zien en te beluisteren op het festival. 

Het thema van dit jaar is ‘Nostalgisch’. Dit jaar vindt ‘Festival Zwetsen & Kletsen’ weer grotendeels plaats in de vertrouwde vorm. Het festivalhart blijft in Park de Hogenkamp, maar het festival breidt zich enigszins uit door de helft van het park om te toveren tot een kleurrijk festivalparadijs voor kinderen. Het andere deel van Park de Hogenkamp wordt ingericht als een muzikaal Walhalla voor de iets wat oudere bezoekers. Hier vinden muzikale optredens plaats en kan het publiek tot diep in de avond blijven dansen. Uiteraard zijn ook hier, gezellige terrassen te vinden en is er een divers aanbod in eten en drinken.