Afbeelding
Foto: Arjan Alderliesten

Stadshagenfestival op laatste zaterdag van de zomervakantie

Algemeen

ZWOLLE - Traditioneel op de laatste zaterdag van de zomervakantie staat het Stadshagenfestival weer op het programma! Op zaterdag 27 augustus is er vanaf 10.00 uur voor jong en oud genoeg te beleven in het Twistvlietpark en het Winkelcentrum Stadshagen.

Overdag is er tot 18.00 uur een gezellige braderie rondom het winkelcentrum en staan er in het Twistvlietpark allerlei attracties voor kinderen.Leuke prijzen zijn er weer te winnen met Ruud’s prijzenfestival. Daarnaast is er een BBQ-wedstrijd.

s Avonds is het feest. “Niet alleen pakken we uit in de tent; buiten is er een grote silent disco. Dit jaar werken wij met herbruikbare bekers. Daarvoor betaal je eenmalig een muntje extra. Is je laatste drankje op? Dan wissel je je beker in voor een ‘eco-munt’. Met deze munt kun je bij het winkelcentrum en andere ondernemers in de wijk terecht voor leuke kortingen of acties”, zo laat de organisatie weten.

“Om een lange wachtrij te vermijden, kun je vanaf 20 augustus je munten alvast kopen bij de Jumbo en EP Stadshagen.
Kijk voor het hele programma op Stadshagentotaal.nl/stadshagenfestival en houd onze Facebook site in de gaten. Ook lees je hier waar je je eco-munt kan inleveren.”

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Stichting Vier het Leven wil ouderen onbezorgd laten genieten van culturele uitstapjes Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle Ingezonden 25 sep., 20:20
Afbeelding
Deltion College en Zwolse culturele instellingen werken samen aan cultuureducatie Algemeen 25 sep., 17:16