Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jaap Reesema komt naar Hedon

Algemeen

Jaap Reesema staat op donderdag 6 april met zijn ‘Als Je Voor Me Staat’ tour in Hedon. De zanger, die vanaf 11 augustus wekelijks te zien is in het jubileumseizoen van het razend populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’, gaat onder meer zijn grootste hits ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ en ‘Alles Komt Goed’ onder begeleiding van zijn band spelen. De kaartverkoop is per direct gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Jaap Reesema kan niet wachten om op tour te gaan: “Zo te gek dat ik eindelijk mijn liedjes live kan gaan spelen. Ik droom er al een tijd van om met al mijn nummers door Nederland te touren, dus echt fijn om nu weer zo dichtbij de mensen te komen.”

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Hij scoorde met het nummer ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een nummer 1-hit in zowel Nederland als in België. Op dit moment is Jaap Reesema wekelijks te zien in het programma ‘Beste Zangers’ bij AVROTROS. Samen met zijn vriend Sander Schimmelpenninck maakt hij de populaire podcast Zelfspodcast.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap Reesema samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap Reesema focust zich nu op Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden