Afbeelding
Foto: Benno Wonink

Kaartverkoop Zwols Muziektheater van start

Algemeen

ZWOLLE - Op 2 november is de kaartverkoop voor de nieuwe productie van het Zwols Muziektheater feestelijk van start gegaan met, zoals gebruikelijk is, het aansnijden van een taart in het thema van de voorstelling.

Het Zwols Muziektheater is dé musicalvereniging van Zwolle voor talentvolle jongeren en volwassenen van 14 tot ongeveer 70 jaar.De enthousiaste leden brengen onder de professionele leiding van regisseur Timothy Kok, choreograaf Mieke Wiltink en muzikaal leider Mip van der Heide elk jaar een musical van hoog niveau op de planken.

Dit jaar brengen zij, op 7, 8 en 9 april 2023, de hilarische musical Shrek: de groene Oger die graag met rust gelaten wil worden. Tot zijn grote ergernis raakt hij verwikkeld in een absurd verhaal vol sprookjesfiguren, een vervelende dwerg en een ezel waar hij niet vanaf komt. Maar gaande de weg leert hij de waarde van vriendschap kennen en misschien vindt hij wel zijn grote liefde!

Wees er snel bij om de beste plekken te bemachtigen! Kaarten zijn te verkrijgen via de website: www.zwolsmuziektheater.nl

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.