Afbeelding
Foto: Bruisfotografie

Kerstpakkettenactie Zwolle zoekt vrijwilligers

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Met bijna vijftig procent van alle klussen gevuld is de Kerstpakkettenactie Zwolle weer lekker op dreef. Voor het vijftiende jaar op rij laat Zwolle zien hoe gul zij is met haar tijd en liefde. Kerstpakkettenactie Zwolle is echt een actie vóór en door Zwollenaren.

De organisatie van de Kerstpakkettenactie kan nog wel wat vrijwilligers gebruiken.“We zamelen weer in bij de supermarkten en pakken samen de pakketten in, geweldig na twee jaar ‘online’. In de decembermaand vinden 2.800 kerstpakketten hun weg naar de sociale minima in Zwolle. Een aantal dat elk jaar groeit en daarom is alle hulp van vrijwilligers hard nodig”, zo laat KerstZwolle weten.
Van alle klussen is het vooral de klus in de supermarkt die nog openstaat. “Twee uurtjes waarin je onze boodschappenlijstjes uitdeelt en boodschappen inzamelt in een supermarkt in je eigen wijk. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld samen met iemand te doen. Wie wil (en kan) nog twee (extra) uurtjes van zij of haar tijd geven aan deb Kerstpakkettenactie? Op vrijdag 16 december en op zaterdag 17 december worden van 8:00 tot 18:00 uur boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle”, aldus KerstZwolle.

De Kerstpakkettenactie Zwolle kan nog wel wat vrijwilligers gebruiken. “Kijk op de klussenlijst op www.kerstzwolle.nl om te zien bij welke supermarkten nog plek is en schrijf u in! Natuurlijk zijn er ook nog andere klussen toe doen. Helpt u mee? We hebben elkaar nodig om tot zo’n 700 vrijwilligers te komen. En we hopen dat straks elk pakket heerlijk warme sokken bevat. Help je mee? Klim dan in de breipennen. Een paar sokken kopen mag ook! Lever de sokken in op vrijdag 16 of zaterdag 17 december bij de inzamelaars van Kerst Zwolle bij supermarkten door de hele stad.
Hou de Facebookpagina van Kerstpakkettenactie Zwolle in de gaten voor updates en nieuwtjes.

Gerard Meijeringh