Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Echtpaar Voorhorst zestig jaar getrouwd

Algemeen

ZWOLLE - Het echtpaar Voorhorst - Klein Meuleman was afgelopen dinsdag zestig jaar getrouwd. Wethouder Arjan Spaans kwam namens de gemeente donderdag de felicitaties overbrengen. 

Het echtpaar is op 14 februari 1963 getrouwd in Dalfsen. Daarna verhuisden ze naar Zwolle waar ze al jaren met veel plezier wonen.

De heer Voorhorst is in zijn werkzame leven machinebankwerker en lasser geweest.

Eerst bij firma Brood, later bij Schotkamp in Zwolle, waar hij onder andere meebouwde aan de IJsselcentrale. De laatste periode van zijn werkzame leven was hij technisch onderwijsassistent aan Tak Scholengemeenschap in Zwolle.

Mevrouw Voorhorst was huisvrouw en later combineerde zij dat met haar werk bij van Ditshuizen schoonmaakbedrijf, waarvoor ze jarenlang het GAK-gebouw heeft schoon gehouden.

Hobby’s heeft het echtpaar Voorhorst voldoende. Zo mag meneer Voorhorst graag klaverjassen met zijn vaste club: elke dinsdag, al bijna 50 jaar. Daarnaast houdt hij van muziek en blaast hij al jaren op de bariton, eerst bij de Tower Snörn en daarna bij de Stroatklinkers, wat hij nog steeds met veel plezier doet. Voor mevrouw Voorhorst zijn vrienden en kennissen van groot belang. Zij ontvangt ze heel graag aan de keukentafel met een kop koffie en wat lekkers erbij. Iedereen kan mee-eten ongeacht welk tijdstip iemand binnenkomt. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.