Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Echtpaar Weulink 60 jaar getrouwd

Algemeen

ZWOLLE - De heer en mevrouw Weulink-Nijboer waren op dinsdag 8 november 60 jaar getrouwd. Wethouder Gerdien Rots is bij het echtpaar op bezoek geweest om ze persoonlijk te feliciteren. 

De heer Weulink is geboren op 23 januari 1942 in Zwolle. Mevrouw Weulink-Nijboer is geboren op 4 oktober 1944, ook in Zwolle. Ze hebben elkaar ontmoet bij de zus van meneer Weulink thuis. Op 8 november 1962 zijn ze getrouwd in Zwolle. 

Het echtpaar heeft drie kinderen, twee zoons en een dochter. Ze hebben negen kleinkinderen en ook negen achterkleinkinderen. Meneer Weulink is heeft zijn hele leven gewerkt als schilder. Mevrouw Weulink was huisvrouw en was er altijd voor de kinderen. 

Mevrouw Weulink heeft een poppenverzameling wat haar hobby is. Daarnaast vindt ze het leuk om spelletjes op de computer te doen. Meneer mag graag wandelen en verzamelt oude speelgoedauto’s, munten en bierspullen. De gezondheid van het echtpaar gaat helaas wel iets achteruit, maar ze maken er samen het beste van. Ze zijn nog mobiel al gaat dat niet meer zo heel makkelijk. Ze hopen nog zo lang mogelijk samen te blijven.

60-Jarig huwelijk echtpaar Weulink. De heer Weulink mag graag wandelen en verzamelt o.a bierpullen.
© Pedro Sluiter Foto

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14