Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Weer blije kindergezichten uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen bij uitje Dinoland.

Algemeen

ZWOLLE - Na de eerste editie vorig jaar, met de vele blije gezichten van de kinderen, organiseerde Stichting Kind in Beeld, in samenwerking met Dinoland, voor de tweede keer een gezellig uitje uit naar Dinoland voor Zwolse gezinnen met een laag inkomen. Afgelopen woensdag was dan ook een dag die de kinderen uit deze gezinnen niet zo snel meer zullen vergeten.

Miranda Olijve van Stichting Kind in Beeld: “Vorig jaar zat ik nog niet bij Kind in Beeld, maar hoorde alleen maar positieve verhalen van iedereen. Daarom was het voor ons ook een makkelijk besluit om het dit jaar nog eens over te doen. Ook nu konden wij 350 kinderen en ouders te laten genieten in Dinoland.”

Genieten konden de kinderen volop. Niet alleen van alle dino-activiteiten, maar ook van de gloednieuwe 10 meter hoge glijbaan, midgetgolf, skelteren, klimmen en ze konden gratis springen op de trampolines.
“Als Stichting Kind in Beeld willen we de kinderen een complete middag uit bezorgen. Daarom bieden wij de kinderen en hun ouders altijd een hapje en drankje aan. Daarnaast hebben we ze dit jaar nog extra verrast met een heus Dino-ei, dat ze thuis kunnen laten ‘uitbroeden’. Helemaal leuk toch”, aldus Miranda Olijve.

Betty-Carien van Dinoland: “Voor ons is het kleine moeite om onze medewerking te geven aan zo’n mooi initiatief. Het was gelukkig ook een prachtige zonnige dag. Mede daardoor konden wij vele vrolijke kinderen het park weer zien verlaten. Dit zien we altijd wel, maar nu heeft het toch iets speciaals en daar doen we het voor”.

Wilt u een financiële bijdrage leveren en er zo voor zorgen dat kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen plezierige activiteiten kunnen beleven? Dan kunt u uw bijdrage storten op rekening: NL91 RABO 0305 2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. Meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.