Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Muziek aan het Plein op 8 oktober

· leestijd 1 minuut Algemeen

ASSENDORP - Op zondag 8 oktober is er aan het Plein in Assendorp weer het zondagmiddagconcert Muziek aan het Plein. Dit keer met Vetschiller en Roots Rising. Reggae/hip hop én Nederlandstalige muziek met hints naar Balkan en ska. 

Vetschiller maakt zijn eigen muziek, in z’n moerstaal, met teksten die het beluisteren waard zijn. Hun muziek is dansbaar en vrolijk, soms met een randje Balkan of ska, maar nodigt ook uit tot genietend luisteren. Vetschiller heeft een zwak voor film en theater. Een optreden van Vetschiller is dan ook meestal meer dan een concert. Even afwachten of deze band ook in Assendorp met beeld werkt, maar wat ze ook gaan doen: de feeststemming brengen ze zeker weten mee. En al hun snaarinstrumenten, inclusief viool, en zang natuurlijk.

Roots Rising wordt beschouwd als één van de meest explosieve live Reggae/ Hip Hop sensaties uit Oost Nederland. Sinds 2014 tourt de band door Nederland en Europa met een unieke mix van Reggae, Hip Hop & Latin music. Bombastische blazers, driestemmige vocalen en vlijmscherpe raps op een stuwende ritmische backbone. ‘Peace, Love, Unity & Having Fun’ is het credo en deze boodschap is duidelijk voelbaar.

Muziek aan het Plein is immer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van het evenement. Wil je deel uitmaken van dit geweldige muziekfeest en deel uitmaken van het team dat alles vlot laat verlopen? Meld je dan aan als vrijwilliger en help mee om Muziek aan het Plein tot een groot succes te maken! Aanmelden kan via Instagram, Facebook en per e-mail op; muziekaanhetplein@assendorperzaken.nl

Muziek aan het Plein is op het Assendorperplein. Verwacht een middag vol ontmoeting en live muziek op het leukste plein van Zwolle.
Facebook: www.facebook.com/muziekaanhetplein Instagram: @mahp_assendorp

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28