Afbeelding
Foto: Aangeleverd

OpenDeurDienst in de Sionskerk

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 8 oktober wordt in de Sionskerk weer een OpenDeurDienst gehouden. Doel van deze dienst is om iedereen kennis te laten maken met de ‘blijde boodschap’.

Een OpenDeurDienst is een laagdrempelige dienst, dus ook geschikt voor mensen die weinig of niet bekend zijn met de kerk. Er is ruimte voor veel muziek en zang en een korte overdenking, lezingen gedicht. De overdenking deze avond zal in handen zijn van ds. Hans van Ark uit Heerde. 

Het gekozen thema is; ‘vrouwen toen en nu’. In de bijbel komen heel veelvrouwen voor en velen hebben een belangrijke positie. Daarom staan in deze dienst de vrouwen centraal. 

Het koor To You uit Epe zal voor muzikale medewerking zorgen. Dit onderleiding van dirigent en organist dhr. Tromp van Goor. To You is een interkerkelijk gemengd koor met ongeveer zestig leden uit Epe en wijde omgeving. Het repertoire bestaat uit verschillende soorten(religieuze) muziek en varieert van eigentijds tot licht klassiek. Er wordt vierstemmig gezongen, zowel Nederlands- als Engelstalig. De dienst begint om 19.00 uur.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28