Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Kinderen van het Mozaïek stelen de show in Odeon

Algemeen

ZWOLLE – Lange tijd hadden de leerlingen van het Mozaïk er naartoe geleefd. Maandagavond was het eindelijk zover. De Toon Je Kunstje Show in Odeon. In de schouwburg brachten ruim twintig kinderen van de school in Assendorp een leuke show en was het genieten geblazen voor leerlingen, leerkrachten en ouders.

De Toon Je Kunstje Show heeft al een behoorlijk lange traditie. Maandag was het al weer de tiende editie van het altijd leuke evenement. Dit keer was het thema oud en nieuw. 

Dat had alles te maken met de verbouwing van het schoolgebouw aan de Hortensiastraat. Dit gebouw wordt helemaal vernieuwd. De officiële opening staat gepland voor 23 april. Tot die tijd zitten de leerlingen in het gebouw aan de Assendorperstraat 127-1.

Tijdens de voorronden konden kinderen zich plaatsen voor de Toon Je Kunstje Show. Op 12 februari waren er in alle klassen voorronden. Per klas werd één act uitgekozen voor de Toon je Kunstje Show in Odeon. 

Zo ontstond er een leuke show met afwisselde acts. Er werd gedanst, geacteerd. Er werden moppen verteld, voorgelezen en een echt oud en nieuw-journaal gepresenteerd. Tot ieders verrassing dook ineens Swolfje op om plaats te nemen in de jury, waarmee het viertal compleet was. 

De school kan terugkijken op een geweldige avond, waarbij de band One 4 Sue het publiek in de pauze liet swingen op een paar feestnummers en het echte Toon Je Kunstje Lied. 

De avond werd afgesloten met de prijsuitreiking door burgemeester Puck Lintsen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh