Impressie van een eerdere editie van de Bruisweek.
Impressie van een eerdere editie van de Bruisweek. Foto: Sam Wolting

HBO Bruisweek zoekt vrijwilligers

Algemeen

ZWOLLE - De HBO Bruisweek zoekt vrijwilligers voor de editie van 2024 die van maandag 26 tot en met woensdag 28 augustus wordt gehouden.

De Bruisweken, zijn dé introductieweek voor studerend Zwolle. Tijdens dit driedaagse HBO-programma maken meer dan vierduizend eerstejaarsstudenten kennis met Zwolle als studentenstad. Dit is onmogelijk zonder de inzet van alle vrijwilligers die jaarlijks helpen bij het opbouwen van de camping, het begeleiden van studenten en het organiseren van activiteiten in de stad. Ook dit jaar is Buro Ruis op zoek naar vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.bruisweken.nl.

In de afgelopen jaren is Zwolle steeds meer uitgegroeid tot een studentenstad, waar dagelijks ruim 40.000 studenten hun weg vinden naar de acht mbo- en hbo-instellingen in de stad. De HBO Bruisweken en MBO Bruisdag spelen hierbij een belangrijke rol voor zowel de stad als de regio.

Vrijwilligers zijn het gezicht en de sfeermakers van de Bruisweken. Meer dan 150 vrijwilligers zijn actief op verschillende vlakken binnen de Bruisweken. Of het nu gaat om het opbouwen van verschillende locaties, het tappen van een biertje, het ontvangen van artiesten of het uitvoeren van programmaonderdelen; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen.

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 19 mei, 17:09
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 19 mei, 15:23
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 19 mei, 13:49