Afbeelding
Foto: Eigen foto

Verlichting voor thuis en kantoor bij Van Heerde Licht

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ga je voor groots en meeslepend of kies je voor strak en minimalistisch? Of jouw voorkeur uitgaat naar een klassieke kroonluchter of juist naar een industriële vloerlamp, hangt natuurlijk af van je smaak en interieurstijl. Houd bij het uitzoeken van je lampen de functie van de verlichting voor ogen. Lampenwinkel Van Heerde Licht in Zwolle heeft een breed aanbod lampen en geeft advies over huis- en kantoorverlichting. Wij hebben ook een Webshop.

Familiebedrijf uit Zwolle dat in 1931 het levenslicht zag

Van Heerde Licht werd in de jaren ’30 opgericht door Peter van Heerde. Zijn zoon Daan nam het bedrijf over. Deze droeg het stokje weer over aan zijn zoon Peter. Sinds 1996 staat de derde generatie Van Heerde aan het roer. Inmiddels zijn we ruim negentig jaar verder en is de winkel verhuisd naar Oude Vismarkt 14, in het hart van het centrum in Zwolle. Een prachtige vestiging met verlichting en accessoires. Je vindt hier een uitgebreid assortiment lampen voor woningen en bedrijfsruimtes. Wij maken ook twee keer per jaar een reis naar Italië om unieke producten uit te zoeken voor onze collectie.

Krachtige en fluisterstille ventilatoren

Deze ventilatoren zijn efficiënt, zuinig, stil en krachtig maar ook prachtig om te zien. Onze ventilatoren zijn verkrijgbaar met of zonder verlichting en voorzien van interessante functies. Met een ruim assortiment van meer dan veertig ventilatoren is er voor ieder wat wils. Opvallend zijn de nieuwe compacte ventilatoren met led-ringverlichting. Deze wijken af van de traditionele vormen en zijn met name geschikt voor toepassing in kleinere ruimtes. De verlichting op deze modellen is via de afstandsbediening dimbaar en voorzien van tunable white led (warm-koel wit licht). Ook hebben ze drie draaisnelheden en een timerfunctie.

Kom naar Van Heerde Licht voor de mooiste verlichting en de verkoelendste ventilatoren!

Hoge kwaliteit, hoge prestaties
Kosten besparende werking
In de zomer tot wel 8º lagere gevoelstemperatuur
Fluister stille werking voor iedere ruimte

Dit is een partnerbijdrage van:
Van Heerde Licht
Oude Vismarkt 14
Zwolle
038 - 421 64 95.
www.vanheerdelicht.nl