Jeffrey Noback, Daniel Hayford en Jantje van der Sluis.
Jeffrey Noback, Daniel Hayford en Jantje van der Sluis. Foto: SV Zwolle

Van der Sluis terug bij SV Zwolle na jaartje Zwolsche Boys

Sport

AMATEURVOETBAL

Jantje van der Sluis keert na een seizoen Zwolsche Boys terug bij SV Zwolle, dat ook Jeffrey Noback en Daniel Hayford aan de eerste selectie toevoegt. 

Van der Sluis maakte een goede indruk in het seizoen 2019/2020 bij SV Zwolle en verruilde de zondagvierdeklasser vorig jaar voor derdeklasser Zwolsche Boys, uitkomend op zaterdag. Door de vroegtijdige stop van het seizoen heeft de behendige aanvaller zich daar nauwelijks kunnen laten zien en nu keert hij terug op het oude nest. Quinten Hooi bewandelt de omgekeerde weg. Hij gaat van SV Zwolle terug naar zijn oude club, Zwolsche Boys. 

Jeffrey Noback is een 24-jarige aanvaller. Hij is anderhalf jaar geleden in Zwolle komen en is afkomstig uit het westen van het land. Hij speelde eerder voor KGB uit Bovenkarspel en DINDUA uit Enkhuizen.

Doelman Daniel Hayford komt over van Be Quick ‘28. De twintigjarige keeper maakte de afgelopen seizoenen deel uit van de selectie van Be Quick ‘28. SV Zwolle moest op zoek naar een nieuwe doelman omdat Ruben Bartelds had aangegeven in Groningen te gaan studeren.