Spektakel gegarandeerd tijdens het NK padel in Zwolle.
Spektakel gegarandeerd tijdens het NK padel in Zwolle. Foto: Alyssa van Heyst/KNLTB

Zwolle weer in teken van NK padel

Sport

PADEL - De Nederlandse padeltop komt weer naar Zwolle. Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 is het NK padel in de Peakz Padel IJsselhallen. Onder andere Sten Richters, Bram Meijer, Steffie Weterings en Marcella Koek, de nummers 1 en 2 van de Nederlandse ranglijst, doen mee

Naast het reguliere NK is er ook een editie voor jeugd (t/m 14 jaar, t/m 16 jaar en t/m 18 jaar) en voor senioren (35+/40+/45+/50+/55+/60+). 

In het voorweekend op 18 en 19 maart zijn de kwalificaties en wordt er gespeeld van 9.00 – 21.00 uur. Vervolgens gaat het toernooi verder op woensdag 22 maart. Woensdag, donderdag en vrijdag vinden de wedstrijden in de avond plaats. Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis.

Enorme groei

In het weekend volgt dan de ontknoping met op zondag de finales. Met muziek, een hapje en een drankje en topwedstrijden is het een unieke belevenis, aldus de KNLTB. Tickets voor het weekend kosten 10 euro.
Technisch directeur Jacco Eltingh: “Het is fantastisch om de gehele Nederlandse padeltop bij elkaar te hebben op dit evenement! Van jonge jeugd tot senioren, padel groeit en leeft in Nederland en het niveau in Nederland is met de enorme groei van de sport ook echt omhoog gegaan. Het EY NK Padel is een ideale plek om dat met eigen ogen te zien!”

Alle informatie over de EY NK Padel vind je hier.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden