10-jarig jubileum administratiekantoor KUBUS Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tienjarig jubileum administratiekantoor KUBUS Zwolle

Op 01 september a.s. is het alweer tien jaar geleden dat John en Dineke Boerhof zich aansloten bij de KUBUS Coöperatie. Alle reden om dit samen met familie, medewerkers, klanten en relaties te vieren, wat gepland staat op vrijdag 02 oktober.
Zwollenaar John Boerhof startte, na eerst ruim 25 jaar ervaring op gedaan te hebben, in 2005 zijn eigen administratiekantoor in Zwolle en 2 maanden later in Elburg binnen de KUBUS Coöperatie.
In de afgelopen 10 jaar zijn beide kantoren flink gegroeid en heeft John Boerhof 3 medewerkers in dienst. In januari 2014 is John Boerhof zijn 3e vestiging gestart in Dronten. Zo verteld John Boerhof dat hij in Zwolle begonnen is vanuit huis en sinds de laatste drie jaar zijn huis heeft verruild voor zijn kantoor aan de Katwolderweg 8-1, waar hij zijn kantoorruimte ook per 01 september heeft kunnen uitbreiden.
Vanuit de drie kantoren doen we samen met onze drie medewerkers, Marjon, Claudia en een stagiaire, ons uiterste best om de klanten, die aandacht te geven die ze verdienen en ze tevreden te stellen.
Juist in deze snel veranderende tijden kiezen wij voor een intensievere samenwerking met collega's binnen KUBUS om onze krachten te bundelen om ondernemers in Zwolle e.o. nog beter van dienst te kunnen zijn. Anders gezegd: als ik al zelf iets niet weet heb ik meer dan 100 ervaren collega's om me heen om snel een antwoord te geven. Daarbij komt dat we gezamenlijk de overheadkosten laag kunnen houden. En daarvan profiteert de klant.
Ons sterke punt is dat wij vooraf duidelijkheid geven en een vaste pakketprijs hanteren. Zo weet onze klant precies waar hij/zij aan toe is. We zorgen ervoor dat de ondernemers zich niet hoeven te storen aan onduidelijke facturen of meteen al een factuur krijgt toegezonden voor een adviserend telefoontje tussendoor of advies. Wel zo duidelijk. Het standaard KUBUS-pakket bestaat uit een breed scala diensten. Voeg daarbij de mogelijkheid om ondersteuning te verlenen op het gebied van personeel- en/of juridische zaken, verzekering, hypotheken en pensioenen.
Iedereen die mij kent weet dat ik recht door zee ben, dat iedereen welkom is op ons kantoor en dat wij begrijpelijke taal hanteren. Wij zijn de vakmensen, maar onze klant moet wel kunnen begrijpen waar wij mee bezig zijn.
Het is de kracht van KUBUS waar John Boerhof vierkant achter staat. KUBUS is open en transparant.
Tevens geven wij in de periode vanaf 01 september tot 01 november aan nieuwe klanten een eenmalige korting van 10% op de pakketprijs voor het boekjaar 2016.
Mocht u interesse hebben of een vrijblijvende afspraak willen maken, neem dan gerust contact op met John Boerhof. Hij is bereikbaar op 038-4600225 of per mail: zwolle@kubus.nl. Zie ook onze website www.kubuszwolle.nl waar u vrijblijvend een offerte aan kunt vragen.
Wilt u onze brochure ontvangen laat ons dat weten per mail en wij zullen ervoor zorgen dat u deze digitaal of per post ontvangt.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 20 apr, 06:00
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 19 apr, 17:11