Voedingsseminar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VOEDINGSSEMINAR BIJ TABONON

Datum: 7 februari 2015
Tijd: 12.30 ? 14.30 uur
Locatie: Floresstraat 2, Zwolle
Kosten: ? 10,00 p.p.
Inclusief: Koffie, thee en een gezonde snack
Voor wie: Iedereen is welkom
Opgeven: Bij gastvrouwen in de dojo of via ellen@tabononzwolle.nl

Zin en onzin over eten
Koolhydraten, superfoods, E-nummers.. Je komt ze overal tegen. Het internet staat vol met ideeën over gezonde eetgewoonten en zelfs in de supermarkt word je in de verleiding gebracht bepaalde producten te kopen omdat die goed voor je zouden zijn. Het aanbod is inmiddels zo groot dat je niet meer weet wie of wat je moet geloven. Herkenbaar? Kom dan naar het voedingsseminar van Tabonon, waar wij jou onze ideeën vertellen. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met verschillende voedingsthema's en hebben vele manieren geprobeerd. Onze kennis delen we graag met jou. Zonder al teveel poespas. Gewoon onze ideeën over gezonde voeding.

Voeding is belangrijker dan je denkt
We willen onze kennis graag met jou delen omdat we weten hoe belangrijk een gezond eetpatroon is. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je je fit voelt, dat je er gezonder uit ziet en dat je minder snel veroudert. Aankomen, afvallen, het opbouwen van spiermassa, allemaal zaken waarbij voeding erg belangrijk is. Wij durven de stelling aan te nemen dat je deze doelen voor 70% behaalt met voeding en maar voor 30% met sporten.

Wij geloven dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een fit en gelukkig leven. Een gezond leven bereik je niet met een crashdieet, maar wel door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral te genieten!

Inhoud seminar
In ons 2 uur durende voedingsseminar vertellen wij je over de feiten en fabels van voeding, laten we je misleidende reclames zien, vertellen we wat gezonde voeding is, geven we tips over slim boodschappen doen in de supermarkt, laten we recepten zien en vertellen we je over de inmiddels zo populaire superfoods.
Deelname aan het seminar kost ?10,00 per persoon, dat is inclusief koffie, thee en een gezonde snack. Deelnemers hoeven geen lid van de sportschool te zijn, dus nodig ook je vrienden en familie uit! Je kunt je aanmelden bij de gastvrouwen in de dojo of door te mailen naar ellen@tabononzwolle.nl. Wees er op tijd bij, want vol = vol.