Afbeelding

Met Volare de zomer in

Partnerbijdrages

Voor wie zin heeft om zichzelf in het nieuw te steken of binnenkort een speciale gelegenheid heeft, heeft damesmodezaak Volare een uiteenlopende collectie waar luxe en draagbaarheid voorop staan.

Naast items voor de alledaagse garderobe kan men er slagen voor bijvoorbeeld een sollicitatie, bruiloft, maar ook een afscheid. De nieuwe zomercollectie is een mix van vrolijke kleuren, gecombineerd met basisitems die het hele jaar door favoriet blijven. Ook loont het zeker om tussen de uitverkoop te kijken, omdat daar op dit moment tot wel 60 procent van af gaat.

Volare heeft sinds deze week een eigen webshop, te bereiken op www.volarewebshop.nl. De webshop wordt langzaam aangevuld met items uit de winkel, wat betekent dat nog niet alle items online te zien zijn. Een leuke aanvulling is daarom ook het volgen van de @volaremode Facebookpagina, waarop eigenaresse Hanneke regelmatig inspirerende outfits deelt.

Volare Exclusieve Damesmode

Oude Vismarkt 21 A

8011 TA Zwolle

(038) 303 00 78

www.volaremode.nl

Afbeelding
Blaze Of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis Partnerbijdrages 18 uur geleden
ZSC-voorzitter Pepe Elhorst Benites:
Zwolsch Supporters Collectief vindt de tijd nu rijp voor actie Sport 2 dagen geleden