Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Geld verdienen met Daytraden is niet moeilijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - Otto Bos geeft woensdag 22 november een informatieavond in Hotel van der Valk aan de Nieuwleusenerdijk 1 in Zwolle over Daytraden, of het zogenoemde scalpen. “Daytraden is niet moeilijk”, stelt hij. Otto vertelt waarom 90 procent van de daytraders geld op de beurs verliest. En over zijn eigen strategie: The-10 Pips-Formula.

Otto Bos woont sinds vier jaar in Zwolle en omgeving en is van oorsprong Groninger. Tot voor kort werkzaam in de bouw (zes jaar in Duitsland), als monteur staalbouw en kozijnen. Daarvoor was hij tien jaar zelfstandig parketteur. “Werken met de handen vond ik altijd al leuk”, zegt hij..

Voor hij dat ontdekte was hij, na een studie aan de Bonner Akademie für Vermögensberatung, beleggings-en vermogen adviseur. “In Duitsland. Al snel constateerde ik dat in die branche de eigen verdiensten boven het belang van de klanten werd gesteld. Dat stond mij tegen en ik stopte ermee. Mijn overtuiging is dit: wanneer je de klanten goed helpt hoef je je geen zorgen te maken over je eigen inkomen.”  

“De afgelopen twee jaar heb ik mij weer verdiept in beleggingen en vooral het daytraden. Omdat dit enorm populair is geworden. Dus informeer je her en der en vervolgens word je plat gebeld en gemaild door schimmige figuren die op jouw geld uit zijn. Lastig en vervelend.” 

“Het is een gegeven dat 90 procent van de mensen die daytraden hun geld verliest. Dat probleem wilde ik helpen oplossen. En dat is gelukt. Met een demorekening, met nepgeld, begon ik strategieën te testen en de beurzen te analyseren. Zo ontwikkelde ik mijn winnende strategie die ik The-10 Pips-Formula heb genoemd. Dat is daytraden/scalpen, maar nét even anders.”

“Door mij strikt aan mijn systeem te houden verdien ik 150 tot 400 euro per werkdag en dat ook nog belastingvrij. Natuurlijk heb ik ook getest zonder mijn strategie en, je verwacht het niet, ik verloor snel een paar honderd euro. Mijn systeem werkt.”

Toch zijn er menselijke elementen in het spel bij daytraden die een belangrijke rol spelen. “Deze moet je echt onder controle hebben of leren krijgen. Namelijk deze: hebzucht, angst en overmoed. Bovendien heb je zelfdiscipline nodig en een gezonde werkethiek. En doorzettingsvermogen.” 

“Ik bied The-10 Pips-Formula aan tegen verwaarloosbare kosten, gezien de potentie. Met zelfs een geld-terug-regeling (onder redelijke voorwaarden).” 

Op woensdag 22 november geeft hij een een informatieavond in Hotel van der Valk in Zwolle. Voor maximaal 20 mensen en vol=vol. Drankjes en hapjes worden verzorgd.

Deelname aan de avond (19.30 tot 22.00 uur) kost 50 euro maar, let op: “Mocht je na deel 1 van de presentatie tot de conclusie komen dat dit niets voor je is, dan krijg je meteen die avond je 50 euro terug.”

Geef je snel op via www.the10pipsformula.nl of via Whatsapp 06-47262368

Via de mail: ikgeefmijop@the10pipsformula.nl

Dit is een partnerbijdrage van:
www.the10pipsformula.nl

Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen gisteren
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden gisteren
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 17 mei, 09:30