Afbeelding
Eigen foto

KerstZwolle opent webshop om actie in coronatijd mogelijk te maken

Algemeen

ZWOLLE - Stichting KerstZwolle wil ook dit jaar weer ruim 2.700 kerstpakketten samenstellen voor de Zwolse minima, samen met alle mensen in Zwolle en omgeving. Nu inzamelen in de supermarkten dit jaar niet vanwege corona niet mogelijk is, vraagt de stichting dit keer een bijdrage in de vorm van geld.

Mensen die de actie willen steunen, kunnen de Tikkie-link rondsturen of digitaal een pakket kopen. Bezoek voor beide acties de webshop van KerstZwolle: www.kerstzwolle.nl. “Samen gaan we de uitdaging aan om toch deze kerst de minima van Zwolle te verrassen met een goed gevuld pakket”, meldt de organisatie vastberaden. “Juist in deze tijd, waar eenzaamheid en armoede op de loer liggen. Dit jaar kopen wij zelf de producten voor de pakketten in. Vervolgens worden de pakketten ingepakt, geheel volgens de regels van het RIVM en de Rijksoverheid. Om al die producten te kunnen kopen is er echter geld nodig, veel geld.”

Doneren

De stichting doet de suggesties om samen met familie, vrienden, voetbalteam of kerk een inzamelingsactie te doen en het geld te doneren via de website. “Deel dit op Social Media en inspireer andere Zwollenaren. Kopieer deze tikkie-link in Whatsapp en deel het massaal met je contacten en vraag hen om 'door te tikken' https://tikkie.me/pay/KerstZwolle/6jnoWqXGoRUtBJrQ8crVsL. Ook dit jaar kan deze bijzondere actie niet bestaan zonder de hulp van alle Zwollenaren. Wij hopen, mede namens de Zwolse minima, op jullie begrip én enthousiasme. Houd de facebookpagina van KerstZwolle in de gaten voor meer informatie.”

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden