Henk & Mick
Henk & Mick Foto: Eigen foto

Henk & Mick openen nieuw zwemseizoen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Henk & Mick openen nieuw zwemseizoen Openluchtbad Zwolle

ZWOLLE - Openluchtbad Zwolle opent op zaterdag 24 april om 11.00 uur haar deuren voor seizoen 2021. In grote lijnen gelden dezelfde coronaregels als vorig jaar en met enkele versoepelingen is de vereniging met haar leden en vrijwilligers weer klaar voor een seizoen vol zwemplezier.

Het Zwolse duo Henk & Mick verzorgt een klein, coronaproof optreden vanaf de tribune om het seizoen te openen. Vanaf 12.00 uur is er een demonstratie waterpolo van de herenselectie van Swol1894, gevolgd door elk uur een andere leuke activiteit in het water voor kinderen en jongeren. De activiteitencommissie van het bad heeft deze, in samenwerking met SportService Zwolle, georganiseerd. Voor de kleintjes is er een springkussen en limonade. Zed de Haai is er die dag ook bij. Voordelig lid worden, kan nog tot en met 23 april via www.openluchtbadzwolle.nl/abonnementen.

Reserveren

Volwassen zwemmers moeten vooraf reserveren voor een tijdsblok van anderhalf uur via de website. Kinderen en jongeren hoeven dit niet te doen. Introducees tot en met 17 jaar zijn dit jaar ook welkom. De Vereniging Openluchtbad Zwolle houdt zich aan de coronamaatregelen en vraagt mensen niet te komen als ze klachten hebben.

Programma

Op de openingsdag gaan om 11.00 uur de deuren weer open. Henk & Mick treden om 11.15 uur op, om 12.00 uur gevolgd door een demonstratie waterpolo van Swol1894. Sportservice Zwolle komt vervolgens om 13.00 uur met Aquarobics, om 14.00 uur met een zwemwedstrijd, om 15.00 uur met een Poolvolleybal game en om 16.00 uur met een estafette. Het bad gaat om 17.00 uur weer dicht.

Vereniging

Het Openluchtbad is een rijksmonument uit 1933 dat wordt geëxploiteerd door de Vereniging Openluchtbad Zwolle. Iedereen kan lid worden van deze vereniging. Leden doen zes uur vrijwilligerswerk per seizoen.