Afbeelding
Foto: Eigen foto

Koor Testimony begint seizoen met open repetities

Algemeen

ZWOLLE - Gospelkoor Testimony begint haar nieuwe seizoen op maandag 13 en 27 september met open repetities. Iedereen die in God gelooft en het leuk vindt om te zingen, is welkom om mee te doen.

Het koor gaat onder leiding van de dirigent een nieuw lied instuderen en laat geïnteresseerden wat van haar repertoire horen. De koorleden hopen dat het zo goed bevalt dat zij zich bij hen willen aansluiten. Belangstellenden zijn welkom in de Noorderkerk aan de Thorbeckegracht 37 vanaf 19.45 uur.

Kerkdiensten

Gospelkoor Testimony is een interkerkelijk amateurkoor dat momenteel bestaat uit ongeveer zestien leden. Met zang en muziek willen ze van Gods grote liefde getuigen. De leden maken hierbij gebruik van een afwisselend repertoire: van Kirk Franklin tot Sela (zowel Engels als Nederlandstalig). Het koor treedt doorgaans op tijdens kerkdiensten in de regio. Daarnaast organiseert het soms zelf een (kerst)concert of werkt het samen met anderen. Bij optredens worden Testimony begeleid door haar eigen combo dat bestaat uit een toetsenist, basgitarist en drummer, soms aangevuld met een gitarist of violiste. Het koor bezit een complete eigen geluidsinstallatie.

Naast zingen, vinden de koorleden ontmoeting en onderlinge betrokkenheid belangrijke elementen binnen het koor. Ze houden regelmatig een gezellige avond en sluiten het seizoen vaak af met een weekendje weg of leuke activiteit.