Afbeelding
Foto: Eigen foto

Organisatie AsRENdorp moet evenement afblazen

Algemeen

ZWOLLE - De organisatie van Vesta Chemicals AsRENdorp heeft besloten dat de TenBrinke KinderREN, die gepland stond voor zondag 12 september, niet kan doorgaan.

“Voor het verkrijgen van een vergunning moeten we teveel Corona-maatregelen treffen, zoals het plein omheinen, toegangscontroles uitvoeren en handhaven”, aldus de organisatoren. “Ook moeten we maatregelen treffen voor toeschouwers langs het parcours. Dat vinden wij al met al te veel en hebben besloten om, met pijn in het hart, de KinderREN af te blazen.” De organisatie van Muziek aan het Plein heeft vanwege dezelfde reden afgezien van het door laten gaan van hun evenement.

Hardloopfeest

De organisatie: “Dit jaar helaas dus geen mooi aangekleed en druk bevolkt Assendorperplein, geen publiek, geen super enthousiaste speaker, geen ADD-dj`s, geen masseurs van FysioMobilae en geen supportersvakken, maar volgend jaar hopelijk wel weer. Dan gaan we van de zevende Vestachemicals AsRENdorp weer een mooi hardloopfeest maken. Tot volgend jaar, 26 juni 2021, de laatste zondag van juni.”