Afbeelding
Foto: Ad van Halem

Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag

Algemeen

ZWOLLE - Op Koningsdag (woensdag 27 april) is er voor de negende keer Oranjepret in park Eekhout.

Ook dit jaar heeft Stichting Oranjepret een geweldig, gratis toegankelijk programma weten te organiseren met allerlei activiteiten voor kinderen. Het officiële programma wordt om 12.00 uur geopend met een wervelend en muzikaal optreden.

Activiteiten voor kinderen

Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen met hun eigen waar in het park terecht voor de welbekende kleedjesmarkt. Vanaf 12.30 zijn er optredens en workshops in het park en de aangrenzende dierenweide met onder andere de voorstelling ‘Golfje zoekt de zee’ door KRIJT. Kom ook kijken naar poppentheater Trollemor, doe mee aan de circusspelen van Grote Broer en laat je verbazen door de goochelacts van Magic John. Houd onze website in de gaten voor het complete programma en de tijden: www.parkeekhout.nl/oranjepret.

Oranjepret is voor de hele familie

Oranjepret is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geweldig evenement voor jonge gezinnen in Zwolle en omstreken. Het stadspark is overzichtelijk en ligt net buiten de drukte van de binnenstad. De gemoedelijke sfeer, het gevarieerde activiteitenaanbod, diverse zitplekken om even te relaxen en lekkere hapjes en drankjes maken Oranjepret tot een waar familiefeest.

Stichting Oranjepret

Stichting Oranjepret is opgericht met het doel om op Koningsdag voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 12 jaar een laagdrempelig evenement te organiseren, boordevol kinderactiviteiten zoals dans, theater, muziek en meer. De stichting draait op basis van vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt nog vrijwilligers. Aanmelden via oranjepret@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02