Afbeelding
Foto: Arjan Alderliesten

Stadshagenfestival geslaagd feestje

Algemeen

ZWOLLE - Traditioneel op de laatste zaterdag van de zomervakantie stond het Stadshagenfestival weer op het programma. Na twee jaar afwezig te zijn geweest, was het zaterdag 27 augustus weer feest in het Twistvlietpark én het Winkelcentrum Stadshagen.

Er was de hele dag genoeg te beleven voor jong en oud. Van 10.00 tot 18.00 uur kon er gewinkeld worden op de gezellige braderie rondom het winkelcentrum. De kinderen waren vooral te vinden bij het Jumbo Kinderplein in het Twistvlietpark.

Leuke prijzen waren er te winnen met Ruud’s prijzenfestival, zoals een TV, een wasmachine, een etentje óf een tas vol boodschappen, mede mogelijk gemaakt door de Winkeliersvereniging.

Daarnaast was er in het Twistvlietpark de traditionele BBQ-wedstrijd. De winnaar was het ‘Team Bad to the Bone’. ‘s Avonds was het feest. Niet alleen werd er in de tent uitgepakt, buiten was er dit jaar een grote silent disco.

Dit jaar werd er voor de eerste keer gebruik gemaakt van herbruikbare bekers. Daarvoor betaalde je eenmalig een muntje extra. Aan het einde kon je je beker inwisselen voor een zogenaamde ‘eco-munt’. Met deze munt kun je de komende periode bij het winkelcentrum en andere ondernemers in de wijk terecht voor leuke kortingen of acties.

Kijk op Stadshagentotaal.nl/stadshagenfestival waar je je eco-munten kan inleveren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
PEC Zwolle oogst bescheiden applaus, maar staat na duel tegen AZ wel met lege handen Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Jungheimercafé blij met tweede seizoen Algemeen gisteren