Afbeelding
Foto: Eigen foto

Benefietconcert Stadshagen

Algemeen

Benefietconcert in Stadshagen op vrijdagavond 21 april 2023

ZWOLLE - In de Open Kring aan de Hofstedestraat vindt op vrijdagavond 21 april een benefietconcert plaats met de band BRANDNEW. De opbrengst is bestemd voor Stichting Present Zwolle. 

BRANDNEW is een coverband met zes jongeren uit Stadshagen. Ze spelen popmuziek: van bekende nummers uit de jaren 80 tot Froukje. Naast het concert van BRANDNEW zijn er ook enkele gastoptredens. Zo is de Less Is More Band te zien. Dit is een Zwolse brassband. 

Het benefietconcert begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Er zijn hapjes en drankjes te koop. Bij dit benefietconcert staat Stichting Present Zwolle centraal. Deze stichting helpt vrijwilligers om stadsgenoten te helpen waar het echt nodig is, zodat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Meer informatie is te vinden op https://stichtingpresent.nl/zwolle/

Meer info over BRANDNEW vind je op Instagram: @brandnew.official. De organisatie vraagt mensen die het benefietconcert willen bezoeken om zich aan te melden via de website www.brandnew-zwolle.nl Op deze website staat ook meer informatie over het concert.

Vragen? Mail naar brandnew.official7@gmail.com.

Gerard Meijeringh