Afbeelding
Foto: Rick Kloekke

‘Klarinjo goes to the Movies’

AlgemeenZWOLLE - Het Zwolse klarinetensemble Klarinjo geeft op zaterdag 8 juli om 10.30 uur een concert in het filmtheater Fraterhuis aan de Blijmarkt. Het programma bestaat uit filmmuziek met daarbij (bewegende) beelden uit de betreffende films. Na de pauze draaien we een film waarin muziek een belangrijke rol speelt. De film is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn online te koop via www.klarinjo.nl. De entree is 13 euro (inclusief consumptie in de pauze) en 6 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op het programma staan nummers uit onder andere The Gladiator, Snowman, The Terminal en Pirates of the Caribbean. Muziek ondersteunt het verhaal van de film en sommige melodieën en soundtracks zijn wereldberoemd geworden. Klarinetensemble Klarinjo brengt de filmmuziek tot leven en doet dat met beelden op het grote doek van het filmtheater Fraterhuis. Het concert met aansluitend de film duurt ongeveer tot 13.15 uur.

Klarinetensemble Klarinjo bestaat uit 20 klarinettisten en staat onder leiding van Karin Vrieling. In het ensemble zijn alle klarinetten, van de hoge es-klarinet tot de lage contrabas-klarinet, vertegenwoordigd. Daarmee geeft het ensemble een mooie volle klank. Het ensemble is in 2019 gestart. Meer weten over ons? Kijk op www.klarinjo.nl.

Gerard Meijeringh

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18