Afbeelding
Foto: Aangeleverd

App Hanzeroutes gelanceerd

Algemeen

ZWOLLE - Benieuwd waar je alle evenementen van het Hanzejaar kan vinden? Vanaf vandaag is er de Hanzeroutes web app waar je alle locaties en het programma direct kan terugvinden.

Negen maanden lang staan de negen Hanzesteden bomvol evenementen! Maar wat is er in Zwolle te doen en waar kan je het vinden? Vanaf vandaag is er de Hanzeroutes webapp(https://www.hanzeroutes.com) die iedereen rechtstreeks op zijn of haar telefoon toegang geeft tot het complete Hanzejaar-programma, maar ook de locatie en een handige route geeft die real-time begeleiding biedt naar de locatie.

In samenwerking met het Hanzejaar-productieteam, Foster en Creative Impact Agency,  is het initiatief ontstaan om de zichtbaarheid te vergroten van niet alleen het Academiehuis, Hanze Art Station en de Centrale Harculo en de geplande evenementen, maar ook de creatieve vrijheid te geven aan ondernemers en creatieven. Zo zijn er inmiddels al een aantal initiatieven ontstaan om gebruik te maken van de hanzeroutes webapp: de Hanze Whiskey Tour, Hanze Wijn tour, de Hanze motor tour, die alle negen Hanzesteden aan doet ,en de Nachtburgemeesters hebben een specialeKroegentocht XXL ontwikkeld. Zonder te reserveren kan je je de route starten. In de loop van de komende weken zullen er meer evenementen en routes worden toegevoegd. Tevens doet het productie team van het Hanzejaar een oproep om zich te melden als zij leuke en creatieve ideeën hebben die zij graag zouden willen toevoegen. Het productieteam is te bereiken via productieteam@hanzejaarzwolle.nl. Uiteraard in een Hanze Jasje….

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen 19 uur geleden
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen gisteren
Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 17 mei, 13:13
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 17 mei, 12:20
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 17 mei, 09:30