Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zo’n driehonderd kinderen genieten van Grote Sinterklaasfeest van Stichting In Beeld

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Stichting Kind in Beeld vierde woensdagmiddag met veel enthousiasme de 12e editie van Hét Grote Sinterklaasfeest in het Landstede Sportcentrum. Een bruisend evenement voor ongeveer 300 kinderen en hun ouders uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen.

De festiviteiten werden groots aangepakt met een spetterende Sinterklaasmusical, gepresenteerd door getalenteerde studenten van de opleiding Deltion Musicalperformer. Daarnaast konden de kinderen zich uitleven op twee uitdagende springkussens en genieten van professionele schminkkunsten. Ballonnenpieten en clowns zorgden voor extra vermaak, terwijl de Cheerleadingpieten van de Blue Wolves Cheerleading hun indrukwekkende kunsten vertoonden voor en na aanvang van de musical.

Het evenement bood niet alleen vermaak, maar ook werden de kinderen getrakteerd op limonade en lekkernijen, terwijl de ouders konden genieten van koffie en thee. De kroon op de middag was de uitreiking van sinterklaascadeautjes aan alle aanwezige kinderen, die bij de uitgang nog eens verblijd werden met een goodiebag met extra cadeautjes, chocoladeletter en pepernoten.

Driehonderd Sinterklaascadeaus uitgereikt, vierhonderd thuisbezorgd

Dit jaar werden circa 700 kinderen in Zwolle verrast met een sinterklaascadeau dankzij de inspanningen van Stichting Kind in Beeld. Ongeveer 300 kinderen, samen met hun ouders aanwezig op het feest, ontvingen hun cadeautje ter plekke. De overige 400 geschenken worden persoonlijk thuisbezorgd door leden van Rotary Zwolle Noord, Ladies Circle Zwolle, en atletiekvereniging AV PEC 1910.

‘Tientjes-actie’ om bij te dragen

Stichting Kind in Beeld roept de Zwolse gemeenschap op om een steentje bij te dragen aan dit liefdadigheidsevenement. Via de speciale ‘tientjes-actie’ kan iedereen met een bijdrage van slechts 10 euro (of meer) een bijdrage leveren aan het geluk van een van de 700 Zwolse kinderen. Financiële bijdragen kunnen worden gestort op rekening NL91 RABO 0305 2862 26, ten name van Stichting Kind in Beeld. Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.stichtingkindinbeeld.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh