Afbeelding

Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt ledenbijeenkomst

Algemeen

ZWOLLE - Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt maandag 11 december de maandelijkse ledenbijeenkomst in zaal Hilde van Woonzorgcentrum De Havezate aan de Gombertstraat. Bondskeurmeester Henk Veenstra heeft in november bij een aantal leden van Natuurvrienden-Zwolle de verenigingskeuring verricht. Op deze avond doet hij verslag van zijn bevindingen.

Door het college van bondskeurmeesters zijn vaste criteria opgesteld, waaraan een vivarium bij een keuring moet voldoen. Voor ieder onderdeel worden punten toegekend. Dit resulteert in een totaal beoordeling. 

De deelnemer die met zijn aquarium de meeste punten haalt, mag zich dan verenigingskampioen noemen. Hij gaat met de wisselbeker naar huis en een foto van zijn vivarium komt op de omslag van het maandblad van Aquariumvereniging Natuurvrienden-Zwolle. Tevens worden tijdens de ledenbijeenkomst twee leden gehuldigd die al 50 jaar lid zijn van de vereniging. 

De bijeenkomst begint om 19.45 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op: https://natuurvrienden-zwolle.nl/ 

Gerard Meijeringh