Bram van Polen tot 2015 bij FC Zwolle

Sport

ZWOLLE - Bram van Polen zal ook de komende jaren te zien zijn in het shirt van FC Zwolle. De rechtsback heeft zijn contract verlengd tot 2015. Daarnaast hebben ook keeper Leon ter Wielen en  Gieljan Tissingh zich langer verbonden aan FC Zwolle.

In de zomer van 2007 kwam Bram van Polen over van Vitesse. Hij speelde in de afgelopen jaren op verschillende posities, zo was hij inzetbaar als rechts buiten, rechter middenvelder en momenteel is hij de vaste rechtsback in het elftal van Art Langeler. Van Polen is al vijf seizoenen een vaste waarde bij FC Zwolle en heeft voor drie seizoenen bijgetekend. Daarnaast is er een optie opgenomen dat hij na het aflopen van zijn contact aan de slag kan bij de commercile afdeling van FC Zwolle.

Keeper Leon ter Wielen heeft zijn contract bij FC Zwolle verlengd tot 2014. Daarnaast is de optie in het contract van Gieljan Tissingh gelicht. Na dit lopende seizoen, is hij nog een jaar actief in Zwolle.

Afbeelding
Fiets langs de IJssel met een ervaren gids en ontdek de natuur Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Celstraf geëist voor inbraken bij apothekers door 'man in geldnood' Algemeen 5 uur geleden
Foto concert 2022
Meezingconcert smartlappenkoor vluchten kan niet meer. Een avond vol gezelligheid die u niet wilt missen. Nieuws Ingezonden 5 uur geleden