Afbeelding
stockfoto

Ipenburg en Smit aangesteld als trainers van vrouwenteams WVF

Sport

AMATEURVOETBAL

Chris Ipenburg is aangesteld als trainer van het eerste vrouwenelftal van WVF, uitkomend in de vierde klasse. Robert Smit is de nieuwe trainer van het tweede vrouwenteam, dat een klasse lager speelt.

Ipenburg is een oudgediende bij WVF. Op zijn zesde levensjaar stond hij al op het veld van WVF aan de Papaverweg. Na vele omzwervingen, bij onder meer Zwolsche Boys, is hij weer terug op het oude nest, om het vrouwen- en meidenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Ipenburg is ook jaren actief geweest als beoordeler (van spelers) op het Zwols Kampioenschap A1.

Voor dames 2 is in Robert Smit een enthousiaste trainer gevonden. Hij maakt na jarenlang leider en trainer te zijn geweest in het juniorenvoetbal bij WVF nu de stap naar het dames- en meidenvoetbal.

Enige tijd geleden is er binnen WVF een commissie opgericht om het dames- en meidenvoetbal beter te positioneren binnen de club. Vanuit het nieuwe beleidsplan is die commissie op zoek gegaan naar gekwalificeerde trainers.

Keepers gezocht

WVF is nog op zoek naar een keeper voor de vrouwenselectie en ook in de jeugdteams zijn doelvrouwen welkom, want schaars. Daarnaast staat de club altijd open voor enthousiaste, getalenteerde speelsters die de selectie van dames 1 en dames 2 of de jeugdteams compleet kunnen maken. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar meidenvoetbal@wvf.nl. 

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59