Peakz Padel heeft zes indoorbanen en vier outdoorbanen op de locatie IJsselhallen.
Peakz Padel heeft zes indoorbanen en vier outdoorbanen op de locatie IJsselhallen. Foto: Pedro Sluiter

NK padel in Zwolle uitgesteld naar maart

Sport

(door Mark de Rooij)

PADEL

Door het oplopende aantal coronabesmettingen en de benodigde maatregelen, waaronder het niet toestaan van publiek, heeft de KNLTB besloten de NK padel in Zwolle uit te stellen. Bijkomend voordeel is dat er op de nieuwe datum (5-12 maart 2022) gebruik kan worden gemaakt van de vijf nieuwe banen (inclusief centrecourt) die vanaf december erbij worden gebouwd in de IJsselhallen. 

Het toernooi zou aanvankelijk van 5 tot en met 12 december in de IJsselhallen worden gehouden. Onder leiding van FrontRow Sportmarketing & Events, Ons Project en Sportservice Zwolle zijn er al diverse initiatieven opgestart voor side-events en clinics voor jong en oud. De reeds begonnen en/of geplande side-events gaan zoveel mogelijk door, zoals het scholierentoernooi (Thorbecke) en het Van Mossel Kia Zwolle Open.  

Bij het vaststellen van een nieuwe datum is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de nationale en internationale speelschema’s van de spelers en speelsters.

De IJsselhallen-locatie van Peakz Padel telt op dit moment zes indoorbanen en vier outdoorbanen en daar komen vanaf december vijf indoorbanen bij.

Afbeelding
Informatieavond in Stadkamer over zorg in laatste levensfase Algemeen 28 jan, 14:21
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43