Eén van de werken van Anne von Drehle.
Eén van de werken van Anne von Drehle. Eigen foto

Schilderijen, glasfusie objecten en sieraden in Cultuurhuis Stadshagen

Algemeen

Zwolle - In het Cultuurhuis Stadshagen aan de Werkerlaan 1 is van maandag 6 december tot en met vrijdag 28 januari de expositie ‘Kunst Kunst Kunst’ te zien met werken van vier kunstenaars.

Anne von Drehle uit Toldijk schildert kleurige vrouwen op het doek. Het zijn vrouwen die elkaar ontmoeten en op weg zijn naar het theater, de stad of een evenement. De stijl van haar schilderijen is abstract-realistisch en de schilderijen worden vooral geschilderd met het paletmes. (www.annevondrehle.nl)

De sieraden en objecten van Ada Heidbuurt uit Lelystad is veelal van synthetisch organza. Haar werk is divers, kleurrijk, speels en fantasierijk. (www.adaheidbuurt.weebly.com)

Het schilderwerk van Tineke Hutten uit Heino, kenmerkt zich door de heldere, krachtige en vrolijke kleurstelling zowel acryl als in olieverf. Vaak in dik opgebrachte lagen verf, die ze vaak vermengt met allerlei materialen zoals zand, steentjes en folie. Haar onderwerpen zijn divers, van geabstraheerd tot volledig abstract. (www.tien.exto.nl)

Leo Stravers maakt zogenoemde glasfusie objecten. Vooral de werking van licht en de daardoor ontstane kleurnuance inspireerde hem tot het maken van kleine glasobjecten. Na zijn vervroegde pensionering is hij gestart met het maken van glasfusie. (www.costra.nl)

Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43
Afbeelding
Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland Nieuws Ingezonden 27 jan, 16:23