Afbeelding

Kleurrijke expositie Ernsten in Cultuurhuis Stadshagen

Partnerbijdrages

Vanaf vrijdag 31 juli zijn er twee maanden diverse expressieve olieverf portretten te vinden in cultuurhuis Stadshagen. De kleurrijke schilderijen zijn gemaakt door de Lelystadse amateur kunstenaar Jan-Albert Ernsten.

Hij heeft de laatste jaren steeds meer een eigen stijl ontwikkeld. Het centrale thema van zijn werk is het uitdrukken van de menselijke emotie. Veel van zijn portretten maken oogcontact met de kijker. Hij schildert vaak kinderen uit andere culturen en daar vind je dan ook vele voorbeelden van aan de wanden van het cultuurhuis.

Ernsten exposeerde de laatste jaren al op vele plaatsen in het land. Het is de eerste keer dat zijn werk in Zwolle te zien is.

Bij verkoop van een schilderij gaat 1/3 deel van de opbrengst naar Stichting Esperanza Bolivia. Een klein project voor (wees)kinderen in de Uypaca vallei vlakbij La Paz.

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40