Groot mannenkoor Zwolle tijdens het kerstconcert in de Dominicanenkerk.
Groot mannenkoor Zwolle tijdens het kerstconcert in de Dominicanenkerk. Foto: Aangeleverd

Meezingen met Marco Bakker tijdens clinic Groot Mannenkoor Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Meezingen met Marco Bakker. Het kan maandag 30 januari tijdens de zangclinic Ontdek Je Stem van Groot Mannenkoor Zwolle. De clinic wordt om 19.00 uur gehouden in wijkcentrum De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan. Deelname is gratis voor mannen met én zonder zangervaring. 

In december gaf het Groot Mannenkoor Zwolle voor het eerst na de corona-periode weer een Kerstconcert in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat. Ruim 65 mannen zijn nu lid van het koor en bezoeken wekelijks met enthousiasme de repetitieavond. Op deze vaak gezellige en vriendschappelijke avonden leven zij zich uit in de mannenkoormuziek. Het repertoire bestaat uit moderne, herkenbare, hedendaagse populaire muziek, klassieke koorwerken, musicals en popmuziek. 

Het Groot Mannenkoor Zwolle is een algemeen mannenkoor en heeft als vertegenwoordiger van het Zwolse en Overijsselse culturele leven tal van concerten en concertreizen achter zich liggen. Kwaliteit, zangplezier en saamhorigheid staan centraal. 

Het koor en ook de clinic van 30 januari staat onder leiding van GMZ-dirigent Jeroen Hulshof en zijn voorganger Hennie Ramaekers. Die laatste is ook bedenker van de methode Ontdek Je Stem. Aansluitend wordt de gelegenheid geboden om vrijblijvend gedurende een aantal weken een introductiecursus te volgen om een juist stemgebruik aan de te leren en tevens met het koorrepertoire vertrouwd te maken.

Aanmelden voor de clinic vóór maandag 23 januari kan via info@grootmannenkoorzwolle.nl 06 - 226 685 63. Via dit mailadres en telefoonnummer is ook meer informatie te verkrijgen.

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14