Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vincent Corjanus presenteert nieuw boek en cd in Grand Café Zuijdt

Algemeen

ZWOLLE - Poëziepopper Vincent Corjanus brengt een nieuw boek én nieuwe cd uit. ‘Lichtbreuk’ is de titel van het project. Op zaterdagavond 28 januari om 20.30 uur wordt ‘Lichtbreuk’ gepresenteerd in Grand Café Zuijdt in Zwolle. Naast de presentatie is er een liveoptreden, wordt er een exemplaar uitgereikt aan wethouder Monique Schuttenbeld en is het mogelijk om het nieuwe project aan te schaffen.

“Corjanus werpt voorgoed taboes, schaamte en spijt van zich af. Het gevolg is een frisse kijk op het leven, de vergankelijkheid en de liefde. In een wereld waarin we niet stilstaan, maar rennen. Een ‘Lichtbreuk’ verscheen per toeval aan de donkere hemel. Deze gedichten en liedjes geven de luisteraar en lezer de ruimte te reflecteren, stil te staan en te genieten van het onvolmaakte. Van het donker naar het licht en alles wat daartussen ligt”, zo staat te lezen in het persbericht over het nieuwe project Lichtbreuk. 

De cd is opgenomen in de thuisstudio van Corjanus en in Belle Fleur op Terschelling. De jonge kunstenaar trapt tevens zijn tour af in het Grand Café. Zo treedt hij binnenkort nog op in Amsterdam, Wassenaar, Nijkerk en op talloze andere plekken. 

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart Minder weergeven 

Zaterdag 28 januari 20.30 uur in Grand Café Zuijdt in Zwolle. De toegang is helemaal gratis. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 15 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 20 uur geleden