Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Echtpaar Sleiderink zestig jaar getrouwd

Algemeen

ZWOLLE - Wim Sleiderink en Annie Sleiderink - Hampsink  waren op woensdag 24 mei zestig jaar getrouwd. Wethouder Dorrit de Jong ging vrijdag bij het echtpaar op bezoek om de twee persoonlijk te feliciteren.

Wim en Annie zijn beide geboren in de gemeente Losser. Wim op 11 mei 1938 en Annie op 22 februari 1938. Ze hebben elkaar ontmoet op tweede kerstdag 1955 op een dansavond in de Lutte. Op 24 mei 1963 zijn ze getrouwd in Losser. Ze zijn destijds in Zutphen gaan wonen, omdat Wim werk kreeg bij de tuinbouw voorlichting.

In 1967 zijn Wim en Annie verhuisd naar Zwolle. Wim kreeg een baan bij de Tuinbouwschool, nu het Zone College. Ze hebben twee dochters en een zoon en vijf kleinkinderen. Eind juli hopen ze hun eerste achterkleinkind te verwelkomen.

Ze hebben samen veel vrijwilligerswerk gedaan. Wim is nu nog begeleider van Fiets en Geniet. Annie werkt nog als vrijwilliger bij de thuisadministratie van WIJZ. Samen fietsen ze nog elke week gemiddeld 100 kilometer.


Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Leger des Heils heeft collectanten nodig in Zwolle Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Fractie GroenLinks Zwolle biedt kijkje achter de schermen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Mezzosopraan Roza Herwig met Julius Backer door naar halve finale Internationaal Vocalisten Concours Ingezonden 15 uur geleden