Afbeelding
Foto: Arjan Alderliesten

Zomervakantie afsluiten met Stadshagenfestival

Algemeen

STADSHAGEN - Ook dit jaar is het de laatste zaterdag van de zomervakantie weer groot feest in Stadshagen. Traditioneel wordt op die dag de zomervakantie afgesloten met het Stadshagenfestival. Op zaterdag 2 september is er vanaf 10.00 uur voor jong en oud genoeg te beleven in het Twistvlietpark en het Winkelcentrum Stadshagen.

Overdag is er tot 17.00 uur een gezellige braderie rondom het winkelcentrum en staan er in het Twistvlietpark allerlei attracties voor kinderen op het Jumbo kinderplein, met dit jaar ook een open podium. Leuke prijzen zijn te winnen met Ruud’s prijzenfestival aan de Belvédèrelaan. ‘s Avonds is er een optreden van de band LEAD in de feesttent. Buiten is er een grote silent disco. 

Ook dit jaar wordt bij het Stadshagenfestival gewerkt met herbruikbare bekers. Daarvoor betaal je eenmalig een muntje extra. Is je laatste drankje op? Dan wissel je je beker in voor een ‘eco-munt’. Deze munt kun je doneren aan het festival of je kunt er 2 euro voor retour krijgen bij de Jumbo Nagelmaeker op zondag 3 september of maandag 4 september.

Om op het festivalterrein een lange wachtrij te vermijden, kun je vanaf 28 augustus je munten alvast kopen bij de Jumbo Nagelmaeker.

Kijk voor het hele programma op Stadshagentotaal.nl/stadshagenfestival en houd de social media van het Stadshagenfestival én het Winkelcentrum Stadshagen in de gaten.

Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh