Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cinekid films in de herfstvakantie in het Fraterhuis

Algemeen

ZWOLLE - Filmhuis Fraterhuis houdt in de herfstvakantie de 37ste editie van Cinekid op locatie. Van 23 tot en met 27 oktober kijk je hier de mooiste films. De kaartverkoop verloopt zowel online als via de kassabalie.??

Cinekid (Amsterdam) is het grootste film- en mediafestival voor alle supernieuwsgierige kinderen tussen de 3 en 14 jaar en (groot)ouders. Beleef, bekijk en verwonder je met de beste films en meer tijdens deze herfstvakantie in het Fraterhuis. 

Filmprogramma?
De volgende films staan op het programma: ‘Saïd & Anna’ (vanaf 4 jaar), over twee kinderen uit verschillende milieus die spullen repareren in een repairshop. ‘Klara’s gekke treinavontuur’ (vanaf 6 jaar), een grappige en spannende animatiefilm waarin de jonge stadskoe Klara de toekomst van de boerderij veilig moet stellen. ‘Dancing Queen’ (vanaf 8 jaar), een feelgood movie vol goede dance-moves en humor over een onzeker meisje dat haar leven  wil veranderen. En ‘Zeevonk’ (vanaf 10 jaar) over Lena die haar vader verliest als zijn vissersboot vergaat op zee en alles op alles zet om te ontdekken hoe dit is gebeurd.??

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14