Afbeelding
Foto: Aangeleverd

94 leerlingen SG van der Capellen ontvangen Cambridge Certificate

Algemeen

ZWOLLE - 94 leerlingen van SG van der Capellen hebben vrijdag hun internationale Cambridge English Certificaat in ontvangst genomen tijdens een feestelijke ‘Cambridge Certificate Ceremony’.Deze leerlingen zijn de uitdaging aangegaan om het extra curriculaire vak Cambridge English te volgen. Ze hebben hard gewerkt om hun Engelse spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. 

In de eerste week van juni werd een deel van de school omgebouwd tot officieel Cambridge examencentrum en werden de examens op school afgenomen. De bekende en prestigieuze Cambridge examens bestaan uit vier losse examens, elk gefocust op een van de taalvaardigheden (lezen, schrijven, luisteren, spreken). Alle examens afleggen kost een hele dag. 

Het Cambridge English Certificaat is een leven lang geldig en wereldwijd erkend door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Pier Visser, coördinator internationalisering: “Onze school heeft een sterke internationale focus. Fantastisch dat onze leerlingen hun niveau van Engels nu kunnen bewijzen met een internationaal erkend Cambridge English certificaat.” 

Jannine Marchal, Cambridge  Exam Manager van talkingENGLISH: “De enorme motivatie en toewijding van zowel leerlingen als staf hebben dit grootschalige traject tot een groot succes gemaakt. Het examen, dat op school heeft plaatsgevonden, bood de leerlingen een vertrouwde omgeving om te excelleren.”

Vanwege het grote succes van dit schooljaar biedt SG van der Capellen de leerlingen komend schooljaar opnieuw een Cambridge English programma aan.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 20 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden