TT Zwolle-voorzitter Renzo Koops tijdens de NK in 2018
TT Zwolle-voorzitter Renzo Koops tijdens de NK in 2018 Pedro Sluiter (archief)

NK Tafeltennis tot en met 2023 in Landstede Sportcentrum

Sport

ZWOLLE - De Nederlandse Tafeltennisbond en het Landstede Sportcentrum hebben de samenwerking voor het organiseren van de NK Tafeltennis met vier jaar verlengd, tot en met 2023.

De titelstrijd voor pingpongers wordt sinds 2013 georganiseerd in het Landstede Sportcentrum, het Zwolse Theater van de Sport. De Tafeltennisbond is erg tevreden over de mogelijkheden die het Sportcentrum biedt, zowel voor de Topsport als de vele side-events, die tijdens het NK worden georganiseerd. Ook de samenwerking met de vrijwilligers van Tafeltennis Zwolle verloopt goed.

In aanloop naar de komende editie, op 2 en 3 maart, is besloten om het contract voor vier jaar te verlengen van 2020 tot en met 2023, met daarnaast nog een optie voor wederom vier jaar verlenging.

Ook het Landstede Sportcentrum is zeer tevreden over de samenwerking met de Tafeltennisbond. De NK Tafeltennis heeft inmiddels een vaste plek in de agenda van het Sportcentrum en de organisatie is dan ook blij met de verlenging van de overeenkomst.

Op donderdag 14 februari is na de bekerwedstrijd van Landstede Basketbal het contract ondertekend door Achim Sialino namens de Tafeltennisbond en Jean Jacques Jouret en Hans Roman namens het Landstede Sportcentrum.

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54