Technisch directeur Marcel Boudesteijn (rechts) heet Stijn Meijer welkom in Zwolle.
Technisch directeur Marcel Boudesteijn (rechts) heet Stijn Meijer welkom in Zwolle. (Foto: PEC Zwolle Media)

PEC Zwolle trekt Stijn Meijer aan

Sport

PEC ZWOLLE - PEC Zwolle heeft met Stijn Meijer (22) de gewenste aanvallende versterking aan de selectie toegevoegd. De talentvolle Meijer komt per direct over van competitiegenoot FC Dordrecht en tekent in Zwolle voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Meijer debuteerde in 2018 voor Almere City FC. Via Excelsior kwam Meijer terecht bij FC Dordrecht. Hier beleefde hij vorig seizoen zijn beste jaar. “Voor mij is de overgang naar PEC Zwolle echt fantastisch. Ik zie dit als een perfecte vervolgstap in mijn carrière. Het niveau ligt hier hoger en dat spreekt mij natuurlijk aan. Ik denk ook dat ik hier veel kan leren van de meer ervaren spelers voorin om vervolgens zelf ook een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met mijn nieuwe teamgenoten, aan de eerste trainingen deel te nemen en uiteraard wedstrijden te spelen in een volgepakt stadion.”


Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43