Afbeelding

Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) op vrijdagochtend 6 april van 09.00 tot 11.30 uur de deuren open van al haar meer dan twintig basisscholen in Zwolle en regio.

Tijdens deze Grote Peuter Dag kunnen kinderen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de basisscholen. Ouders/verzorgers kunnen de school bekijken en zich uitgebreid laten informeren door leerkrachten en directie, zodat er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool.

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas liedjes zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?, aldus OOZ.

De basisscholen van OOZ die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn: Zwolle: De Werkschuit, De Wieden, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Krullevaar, De Schatkamer, Supernova, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool en De Octopus. Dalfsen: De Bonte Stegge. Hattem : Het Palet en De Vlonder. Lemelerveld: Heidepark. Nieuwleusen: De Tweemaster. Ommen: De Dennenkamp, Nieuwebrug en Het Palet.


Zie voor meer informatie over OOZ scholen: www.ooz.nl, De Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl, Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag en Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag.

Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden
De beide clubmannen Fred van Dam (links) en Hans de Groot (beiden staand) hopen op veel nieuwe aanmeldingen.
Veelzijdige Toerclub Swolland is hard toe aan nieuw fietsbloed Sport 17 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.