Afbeelding
Aangeleverd

Ondershirts voor Zwolse heren zijn zowel duurzaam als comfortabel

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil dat de productie van kleding een aanslag op het klimaat kan doen. Veel kledingproducenten gaan voor de goedkoopste oplossing die vaak niet klimaatneutraal is. De makers van Undiemeister vinden het belangrijk dat hun boxershorts, ondershirts en al hun ondergoed klimaatneutraal geproduceerd worden. Er zijn echter meer redenen voor de modieuze man uit Zwolle om voor comfortabel zittend en klimaatneutraal te kiezen. In dit artikel leggen wij uit waarom!

De tijd dat vanzelfsprekend was dat bij getrouwde stellen de vrouw het ondergoed voor de man kocht is reeds lang voorbij. De zelfbewuste modieuze man kiest tegenwoordig beslist zelf wat hij aantrekt. Daarbij is niet alleen de keuze van de broek, trui of schoenen belangrijk, juist de basis van lekker zittend modieus ondergoed maakt het verschil hoe je je voelt. Eigenlijk willen zowel mannen als vrouwen er van top tot teen verzorgd uitzien als ze de deur uitgaan. Sta je s’ochtends voor kledingkast dan begint de reis van de dag met het kiezen van het juiste ondergoed. Bij mannen is dat vaak een ondershirt en boxershort.

Ondershirts heren

Daar waar het gaat om t-shirts is er tegenwoordig een enorme variatie aan modellen en kleuren verkrijgbaar. Toch kiezen mannen er meestal voor om het klassieke T-shirt met ronde hals te kopen. Deze wordt vaak zichtbaar gedragen onder een overhemd. Hoewel hier vaak voor wit gekozen wordt, kan juist een met het overhemd contrasterende kleur een modieus tintje aan je outfit geven. Soms zie je dat V-hals T-shirt meer in het modebeeld verschijnen variërend in verschillende dieptes. Toch kun je stellen dat bij ondershirts heren het ronde hals T-shirt een klassieker is die altijd zal blijven. De gemiddelde man heeft toch al gauw een tiental stuks in zijn kledingkast liggen.

Productie

Bij de productie van kleding en ondergoed wordt niet altijd even nauwkeurig gekeken hoe duurzaam dat gemaakt wordt. Verdiep je je in de wijze van productie dan is dat vaak niet energieneutraal. Naast de prijs, de maat en de kwaliteit kiezen ook steeds meer mensen in Zwolle bij aankoop van boven- en onderkleding voor een klimaatneutraal gemaakte outfit.

Is het ondergoed aan vervanging toe dan is maximale recycling van de oude al een doorslaggevend argument bij aanschaf.

De speciaal door Undiemeister ontwikkelde eigen stof draagt de naam Mellowood. Ga je voor honderd procent milieuvriendelijk dan is dit merk de perfecte keuze. Mede-oprichter Jeroen Adriaans zegt de site van Twinkle: “We zijn maximaal CO2-neutraal. Dat wil zeggen dat we niet neutraler kunnen worden, tenzij we onze producten te voet op gaan halen op onze productielocatie”.

Casual

Ben jij de man die vaak casual gekleed is, dan zal de keuze meestal vallen op ruimer vallende modellen. Let dan er dan wel op dat de ondershirt niet te veel kreukt en niet gaat doorschijnen als je bijvoorbeeld een wit overhemd draagt. Dit zijn net de details die het verschil maken in middelmatig of goed gekleed op pad gaan.

Sportief

Ben je meer het sportieve type dan zal de keus vallen op een strakker shirt. Daarbij zal je goed en breed gespierde lichaam beter in uit komen. Een teveel knellend ondershirt zal zelfs bij de sportievelingen niet lekker zitten. Kies dan voor een slim fit t-shirt. Die rekt lekker mee met de vormen van je body. Zo zie je er niet alleen goed uit, maar kom je ook comfortabel de dag door.

Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 10 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 11 uur geleden