Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Glaszetter Zwolle: specialisten verzameld op een handige website

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is fijn dat er op internet diverse platformen zijn die de consument snel verder helpen. Glaszetter Direct is zo’n handige website die gebruikt wordt om mensen, indien nodig à la minute, in contact te brengen met een erkende vakman. Zowel voor korte- als lange termijn klussen hoef je op die manier geen uitgebreide zoekactie op te zetten. De termen glaszetter en Zwolle zijn afdoende om een uitgebreid overzicht te krijgen. 

Ruit gebroken?

Is er een ruit gebroken op een zeer onhandige plaats in het huis, zodat het dievengilde makkelijk toegang heeft, dan heb je het liefst meteen een glaszetter op de stoep staan die het euvel verhelpt. Ook omdat in ons land de kou en vocht dikwijls vrij baan hebben wanneer een raam niet gesloten kan worden. Datzelfde dievengilde wil overigens wel eens een ruitje inslaan. In dat geval heb je wel wat anders aan je hoofd en is er het platform Glaszetter Direct om je te ontzorgen, zoals dat heet. Terwijl je de politie te woord staat, je over de verzekeringen buigt en het nare idee van een indringer verwerkt, wordt de klus geklaard. 

Onderhoud en verbetering van je huis

Een gebroken ruit of een inbraak is zo’n korte termijn klus waarvoor de glaszetter 24 uur per dag paraat staat, maar ook voor onderhoud en verbetering van je woning zijn deze specialisten beschikbaar. Dan is er niet zo veel haast bij, maar ook in dat geval rijden ze voor wanneer jij dat wilt. Een glaszetter voorziet je woning van dubbel glas, dat komt de isolatie, de klimaatbeheersing en dus de waarde van je huis bij eventuele verkoop ten goede. Een logische, veel gedane en slimme investering dus. 

Niet zelf doen

Een ruit vervangen, zeker als het dubbel glas betreft, is namelijk niet iets dat je zelf gaat doen. Er zijn niet voor niets opleidingen voor en ondanks de veelgehoorde stoplap ‘dan kijk je toch even op YouTube’ is het raadzamer om een vakman in te schakelen. Het nauwkeurig meten, het snijden, het zetten en het afwerken is wel even andere koek dan een lampje vervangen - een klusje waar zelfs menig doe-het-zelver wel eens zijn vingers aan brandt. 

Meer mogelijkheden

De glaszetter knapt het op en kan je tevens adviseren. Over de veiligheid van de rest van je huis qua inbraak, over isolatie en over de vele mogelijkheden om meer licht in het huis te creëren. Al met al is het fijn dat je deze mensen met liefde voor hun vak snel kunt vinden op een overzichtelijke website.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden