Afbeelding

Single SuperMom slaat vleugels uit

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Single SuperMom Zwolle - dé stichting die zich inzet voor alleenstaande moeders – komt met feestelijk nieuws. Er is nu ook een wekelijkse Single SuperMom coffee meet-up. Een ontmoetingsplek voor alleenstaande moeders en een laagdrempelige plek voor hulpvragen. Daarnaast is er nu ook een tweewekelijkse sportgroep voor moeder en kind.

Werken aan je netwerk

Single SuperMom Zwolle biedt dit aan in samenwerking met de Gift City en SportService Zwolle. De coffee meet-up is iedere woensdagochtend tussen 10:00 en 12:00. Voor kinderen van 0-4 jaar is er een gezellige speelhoek aanwezig. Het is een plek voor gezelligheid maar waar je ook terecht kunt voor hulp rondom financiën, juridische wet- en regelgeving en opvoeding. Single SuperMom netwerk is er voor jou, zodat je als moeders elkaar kan helpen bij kleine klussen, vriendschap, oppas of een playdate voor je kind.

Samen sporten

Uit een enquĂŞte onder Zwolse Single SuperMoms bleek dat sporten met kinderopvang hoog op de wensenlijst stond bij veel alleenstaande moeders. Na meerdere brainstormsessies zijn de lessen nu echt van start. Om de week zijn er lessen. Iedereen kan meedoen van beginners tot gevorderden. Er wordt gewerkt aan met meerdere sportvormen, denk aan basminton, basketbal, circuittraining. De eerstvolgende training is vrijdag 5 april om 16:00 in sporthal het Anker in Westenholte. Voor oudere kinderen is er een aparte sportles. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig. De trainingen zijn om de week. De kosten zijn 3,50 per gezin per keer. Meedoen zonder kids kan ook. Meld je aan via de mail en kom ook een keer. Na de meivakantie (inclusief 12 april) starten we weer op 10 mei. Vragen of aanmelden via zwolle@singlesupermom.com.